Practitioners in Nederland

Op deze pagina vind je alle in Nederland gevestigde practitioners. Neem gerust contact op met iemand voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.


AN BRALS
Schermafbeelding 2015-08-17 om 16.36.24
Life Alignment is voor mij een verfijnde hellingsmethode om mijzelf te helen en om anderen te mogen begeleiden in hun helingsproces.
Een bijzondere methode die je bij de kern van je probleem brengt en je hieruit bevrijdt.
Het is zacht en liefdevol en biedt de mogelijkheid om snel te kunnen groeien.
Tijdens elke balans behandeling ervaar ik een diepe levensvreugde en liefde die vrij komt door de heling die zich voltrokken heeft, dit is de nieuwe balans die ontstaan is. Dit heeft je weer een stukje dichter bij jezelf, gebracht, bij de essentie van wie je werkelijk bent, hetgeen je vrijheid, levensvreugde, gezondheid en nieuwe mogelijkheden brengt.

 

An Brals/Beauté avec Allure   –   020-6241558   –   www.beauteavecallure.com   –   Overtoom, Amsterdam

 

 

MARIËTTE BUDEL
Mijn kennismaking met Life Alignment was tijdens mijn burn-out. Als snel begreep ik dat ik een hele bijzondere healing methode ontdekt had. Ik voelde me lichter en vrijer. Ik was erg onder de indruk van de doeltreffendheid van het systeem. Het was het begin van mijn groeiproces. Het heeft me op een effectieve, liefdevolle en veilige manier bevrijd van emotionele blokkades en patronen. Ik kreeg inzichten, meer vertrouwen en voelde me meer verbonden. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht. Deze ervaringen zorgden ervoor dat ik heel graag de opleiding wilde volgen. Als practitioner ben ik dankbaar dat ik nu ook andere mensen mag begeleiden bij hun reis naar een gelukkig, vitaal en vervuld leven. Wees welkom. Neem gerust contact op voor verdere informatie of een sessie.

Mariëtte Budel   –     0641499856    –    mariettebudel@gmail.com      –    Vruchtenbuurt, Den Haag

 

CAROLINE BUWALDA
Caroline 2ReconnectUHet is mijn passie om mensen te helpen op alle niveaus gezonder te worden, inzicht te krijgen in hun processen, spiritueel bewust te worden en energetisch op een hoger niveau te komen. Ik heb reeds als klassiek homeopaat, energetic coach en Reconnective Healer ervaren dat Life Alignment een hele waardevolle aanvulling is in mijn praktijk. Ook mijn cliënten zijn verbaasd over hoe snel er een verandering in hun bewustzijn optreedt.
Als de cliënt ervoor openstaat en klaar is om inzichten te ontvangen, is het met Life Alignment nu mogelijk om blokkades, soms zelfs in slechts één sessie, aan het licht te brengen, waar met andere methoden weken, maanden of zelfs jaren voor nodig is. Het helpt om op energetisch niveau emoties en gedragspatronen, die in de kern van onze cellen en ons DNA zitten opgeslagen, naar een hoger niveau te brengen. Daardoor vindt er op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau een verschuiving van energie plaats. Kom kennismaken met een nieuwe manier van denken, voelen en ervaren.

Caroline Buwalda – 06 57784775 – info@arcturuscentre.com  –   www.arcturuscentre.com  – TER APEL

 

ROBERTA COLOMBANO
Roberta LQ-2
I started my path as a healer by practicing massage therapies with good results for my patients. Nevertheless  in the last few years I learned that we are more than a body with muscles and connective tissue. Actually working on our own energy fields can speed up the healing process. Due to my scientific approach to medicine, at the beginning I had some resistance to accept fully that Life Alignment is a system that can deeply transform the impact of trauma and change the patterns that we have been carrying for a long time. However based on my personal experience and by seeing the results on friends and clients, I sincerely advise to  follow the transformational path of your own self growth through this method. With love and light, Roberta

Roberta Colombano    –   06 38225160   –   info@therapeuticmassage.nl     –    English | Italian | Spanish   –   Amsterdam

 

 

SANNE JASPERS
IMG_9569Life Alignement is een krachtige en wonderlijke methode om oude wonden mee te helen en bewust te worden van beperkende patronen waar je in vastloopt. Daarnaast brengt het helder inzichten in hoe je op een nieuwe manier je leven in kunt stappen. Omdat we met energie werken kan het probleem op alle lagen van je wezen getransformeerd worden (van je DNA tot aan je spirituele lichamen). Je creëert een nieuwe waarheid voor jezelf.  Naast volwassenen werk ik ook veel met kinderen die hooggevoelig zijn of op een andere manier meer moeite hebben met de wereld om zich heen.

“Healing doesn’t mean the damage never existed, it means the damage no longer controls your life.” 


Sanne Jaspers   –   06 14385825   –   sanne_jaspers@hotmail.com   –   www.be-light.nl  – HUIZEN

 

ELISE VAN KEULEN

Tot mijn grote vreugde is in oktober 2013 Life Alignment op mijn pad gekomen. Begin 2015 ben ik inmiddels gecertificeerd pratitioner (Body Spin, Module 1 en 2) en heb ik de emotionele healings/balances geïntegreerd in mijn praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde. Door mijn intuïtieve vaardigheden ben ik in staat de diepere oorzaken van vele klachten op te sporen. Deze worden vaak veroorzaakt door emotionele blokkades en beperkende overtuigingen die op celniveau of in de subtiele lichamen zijn opgeslagen. Hierdoor hebben de lichaamscellen niet meer de vitaliteit die zij behoren te hebben en zijn daardoor aantrekkelijk voor micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels). Deze laatste kan ik traceren en door de inzet van lichaamseigen stoffen elimineren. Dankzij de snelle en eenvoudige Life Alignment methode kan ik nu ook de onderliggende emotionele blokkades in de energie transformeren. Hierdoor kan ik u een totaalpakket aanbieden, waardoor uw lichaam en leven op vele gebieden weer in balans kunnen komen. Daarnaast groeit u in bewustzijn, waardoor u bijdraagt aan het wereldwijde transformatieproces. Heal the world by healing yourself!

Elise van Keulen   –   0294 – 25 55 99 / 06 38 926 700   –   info@elisevankeulen.nl – www.elisevankeulen.nl  –   Nederhorst den Berg

 

EDITH WASSENAAR
Je kunt bij mij terecht voor een liefdevolle conversatie met je ziel. Je ware ik die alles weet. In een warme en veilige omgeving kun je diepe (onbewuste) patronen en wonden helen zodat je een stap dichter bij jezelf komt. Dichter bij eenheid, vrijheid, vitaliteit en puur geluk. Zo simpel is het!

Edith Wassenaar   –  06-34755 466   –   edith.monique@gmail.com   –   Statenkwartier, Den Haag

 

 

 

 

 

SYLVIA DEKKER

healing, coaching en transformatie
Mezenhof 14 in Schagen
0224 – 218827