retreats en seminars

Twee keer per jaar bezoekt Dr. Jeff Levin, visionair master healer en oprichter van Life Alignment, Nederland voor seminars en retreats. Voor actuele data zie kalender. Voor meer informatie en boeking, ga naar contact.

DEMONSTRATIE AVOND
Jeff Levin, de oprichter van Life Alignment laat ons zien hoe onze lichaam en geest worden beïnvloed door onze omgeving en hoe de blokkades in ons lichaam opgeheven kunnen worden, zodat we meer beschikking hebben over onze eigen energie. Deze avond kun je ervaren wat diverse vormen van straling, gedachten en emoties voor invloed hebben op onze lichaam en geest, en hoe Life Alignment ons daar op effectieve manier in kan bekrachtigen en tegen kan beschermen.

 

GROEPSSEMINAR
In een seminar lossen we samen diepe onbewuste blokkades op. Deze blokkades weerhouden ons ervan om intuïtief, gezond en vitaal in harmonie met onszelf en onze omgeving te leven. De seminars van Jeff zijn meestal meerdaagse retreats en vormen een magisch proces naar blijvende transformatie. Dit seminar is één dag en is daardoor een perfect introductie seminar. Het biedt de mogelijkheid om op toegankelijke wijze de methode te ervaren. Er zullen meerdere balansen gegeven worden die de hele groep dienen.  Je ervaart zelf wat de methode inhoudt en voor je kan doen. Het is een unieke kans om door Dr. Jeff Levin zelf behandeld te worden.

 Zie kalender voor actuele gegevens. 

RETREATS
2019 VAN AFGESCHEIDENHEID NAAR HEELHEID
In ieder mens huist het verlangen naar innerlijke balans en harmonie. Tijdens dit tweedaagse retreat zullen we de blokkades en angsten loslaten die in de weg staan van deze innerlijke balans en harmonie. Jeff Levin begeleidt ons met zijn warmte, doortastendheid en humor tijdens de transformatieve en levensveranderende processen naar heelheid. We krijgen de mogelijkheid om de stilte en eenheid binnenin onszelf te ervaren. Daarnaast kunnen we genieten van de goede verzorging, het lekkere eten en de mooie omgeving van het klooster. 

MASTERCLASS
Als je Life Alignment student of practitioner bent is de Masterclass de perfecte dag om je vaardigheden en kennis op te schroeven. Jeff Levin zal zijn kennis, nieuwe inzichten en ervaringen delen alsmede al je vragen beantwoorden. Het is een goed moment om je passie en enthousiasme met je mede-studenten en practitioners te delen.

 

INTRODUCTIE WORKSHOP
Deze workshop is interessant voor mensen die zowel bekend, als onbekend zijn met Life Alignment. Jeff Levin zal naast uitleg ook meerdere balansen geven die zullen bijdragen aan een transformatieproces van de gehele groep. Net als de retreats is het een groepsproces, maar dan in één krachtige dag! Het is een ideale manier om op een goede heldere manier kennis te maken met Life Alignment. Voor de studenten en practitioners is er veel te leren uit elke balans die gegeven wordt. Of om familie en vrienden te introduceren op het werk.

 

Locatie: 
Datum:
Kosten:

 

DEMONSTRATIE AVONDEN OVERIG
Gedurende het jaar organiseren we demonstratie bijeenkomsten door het land. Houd de kalender in de gaten, of neem contact op als het je leuk lijkt zelf een groep mensen bij elkaar te brengen. Je laat ze kennis maken met de effecten die onze omgeving (andere mensen, voeding, straling, gedachten etc) hebben op ons welzijn, en je geeft ze de kans om het bewustzijn te vergroten van de kracht van ons zelfgenezend vermogen.